Heidi RovénSeaFun är en lustfylld mötesplats för kryssningsfrälsta! Vi vänder oss till såväl nyfikna förstagångskryssare som hängivna flergångskryssare. Här ska man kunna både informeras och inspireras, få tips och svar på vanliga frågor samt följa med ut i världen via vår blogg där vi skriver när vi själva är ute och kryssar.

Jag som är redaktör för SeaFun heter Heidi Rovén och är frilansande reseskribent. Själv upptäckte jag tidigt hur kul det är att semestra till havs. Eftersom jag är halvfinska hade jag redan som barn betat av de flesta färjorna på Östersjön. I vuxen ålder har jag upptäckt de stora, internationella rederierna med fartyg som kryssar i hela världen.

Fördelarna med att kryssa är till exempel att man får se så mycket under en och samma resa, att man ändå bara behöver packa upp en gång och att det flytande hotellet förflyttar sig mestadels kvälls- och nattetid när man ändå njuter av goda middagar, underhållning eller sover gott i sin hytt. Minimalt med tid går förlorad samtidigt som upplevelsepotentialen är maximal!

Ganska snart märkte jag dock att människor i min omgivning gick och bar på många fördomar om kryssningar. Fördomar som gjorde att de inte vågade pröva en semester till havs. Jag fick ofta samma frågor och gav gång på gång samma svar. Till slut skrev jag det som kom att bli Sveriges första handbok om kryssningar; Kryssa inte utan mig. Boken kom ut 2009 och har blivit en populär guide för förstagångskryssaren och andra nyfikna som vill veta mer om kryssningar och livet ombord.

Som frilansande reseskribent gör jag många kryssningar varje år. Jag besöker fartyg, får reda på nyheter och träffar folk i branschen. Mina kryssningsartiklar går att hitta i en rad tidningar och magasin. Med SeaFun som plattform kommer jag dessutom kunna samla all denna kunskap och information på ett ställe där du, kära läsare, kommer kunna få svar, läsa om nyheter, följa med på mina kryssningar ut i världen och mycket mer.

Välkommen till SeaFun.se!

Kontakta SeaFun

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så återkommer vi snarast möjligt.