Världens första Victoria's secret-butik till havs på Viking Grace. Foto: Heidi Rovén

Idag, 18 november, öppnar Viking Line världens första flytande Victoria’s Secret Beauty & Accessories-butik. Butiken finns ombord på M/S Viking Grace, som dagligen trafikerar rutten mellan Stockholm och Åbo, via Mariehamn. I butiken har passagerarna möjlighet att shoppa allt ifrån skönhetsprodukter och parfymer till trosor och väskor. Victoria’s Secret, som är USA:s ledande tillverkare av underkläder och skönhetsprodukter, är en efterlängtad nykomling hos rederiet.

Viking Line har sedan februari 2014 erbjudit utvalda skönhetsprodukter från Victoria’s Secret ombord. Nu utökas sortimentet då M/S Viking Grace öppnar en hel butik fylld med produkter från det amerikanska underklädesmärket. I och med detta blir butiken världens första ombord på ett kryssningsfartyg. Passagerarna kommer att frestas med ett breddat utbud bestående av bland annat eftertraktade Victoria’s Secrets Beauty-produkter, trosor, väskor, plånböcker och solglasögon.

– Vi är stolta över att få en egen Victoria’s Secret Beauty & Accessories-butik och samtidigt kunna erbjuda ett nytt internationellt toppvarumärke till en bredare marknad i Sverige. Vårt mål är att erbjuda passagerarna attraktiva produkter och varumärken i kombination med högklassiga shoppingupplevelser. Att shoppa i en stilig miljö och att utöka sortimentet med ett av världens mest kända varumärken är ett led i detta mål, säger Eva Rehnström, Viking Lines Purchasing and Sales Manager Beauty & Fashion.

SeaFun som precis kryssat med Viking Grace, rapporterade redan i förrgår om nyheten på twitter. Precis utanför taxfree-kassorna var då ett stort skynke upphängt som annonserade att butiken var på gång. En anställd berättade då ovanstående nyhet plus att butiken är på 70 kvadratmeter.

Heidi RovenNyheterÖstersjönShoppingViking GraceViking Lineåbo,accessoarer,plånböcker,shopping,skönhetsprodukter,solglasögon,taxfree,trosor,väskor,victorias secret,viking grace,viking lineIdag, 18 november, öppnar Viking Line världens första flytande Victoria’s Secret Beauty & Accessories-butik. Butiken finns ombord på M/S Viking Grace, som dagligen trafikerar rutten mellan Stockholm och Åbo, via Mariehamn. I butiken har passagerarna möjlighet att shoppa allt ifrån skönhetsprodukter och parfymer till trosor och väskor. Victoria’s Secret,...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd