Silverseas mindre expeditionsfartyg Silver Galapagos är tillbaka efter att just ha genomgått ytterligare renoveringar. Det var under september månad som fartyget befann sig i en torrdocka i Panama för slutförandet av uppfräschningarna.

Silver Galapagos har plats för 100 gäster och genomgick viss renovering redan i fjol. Bland annat installerades badrum med exklusiva marmordetaljer i hytterna, och fartyget fick ett nytt fitnesscenter, massagerum, skönhetssalong, utomhusjacuzzi – och sist men inte minst sin omtalade utomhusrestaurang The Grill.

Efter renoveringarna har nu Silver Galapagos en mer konsekvent design invändigt som harmonierar bättre med de övriga fartygen i Silverseas expeditionsflotta, Silver Explorer och Silver Discoverer.

Fartygets samtliga hytter, korridorer och loungen Explorer Lounge har genomgått en fullständig renovering.

Inredningen går i en elegant färgpalett av blått och beige, liknande den i nyligen renoverade Silver Discoverer.

Silver Galapagos seglar från lördag till lördag på sjudagars kryssningar genom Galapagos övärld, antingen längs en rutt västerut eller norrut. Dessa expeditionskryssningar bjuder på en unik upplevelse, där äventyrligt lagda resenärer får chansen att upptäcka det orörda paradis som länge har betraktats som en naturlig skådeplats för evolutionen.

Under kompletterande expeditioner på land kan Silverseas gäster under guidning av erfarna expeditionsteam, certifierade av Galapagos National Park Service, på nära håll stifta bekantskap med det rika djurlivet på öarna, däribland solbadande landleguaner, jättesköldpaddor, blå- och rödfotade sulor, färggranna havsleguaner, sjölejon och Darwins berömda finkar.

Heidi RovenÄventyrskryssningNyheterSilver GalapagosSilverseaäventyr,galapagos,leguaner,natur,silver galapagos,silversea,sjölejon,sköldpaddorSilverseas mindre expeditionsfartyg Silver Galapagos är tillbaka efter att just ha genomgått ytterligare renoveringar. Det var under september månad som fartyget befann sig i en torrdocka i Panama för slutförandet av uppfräschningarna. Silver Galapagos har plats för 100 gäster och genomgick viss renovering redan i fjol. Bland annat installerades badrum...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd