Viking Grace i förgrunden samt Amorella bakom. Foto: Viking Line.

Från och med imorgon lördag är det möjligt att börja dagskryssa igen med Viking Line. Det är fartyget Viking Grace som ånyo tar med passagerare ut till havs. Denna lite speciella dagskryssning  som innebär ett fartygsbyte, avgår från Stockholm och inkluderar ett fartygsbyte i Mariehamn.

När man åker tillbaka till Stockholm igen sker resan med Viking Amorella vilket betyder att man under de 11 timmar resan tar, hinner uppleva två fartyg, plus den vackra skärgården.

Utbudet av restauranger ombord är begränsat för närvarande, men möjlighet att äta frukost, lunch och middag finns liksom att köpa take away från restaurangerna. Taxfreebutiken är öppen under resan och öppettider visas ombord. Underhållningen ombord är begränsad, aktuellt kryssningsprogram meddelas ombord.

Ombord på Amorella finns det förstås också taxfree liksom restauranger, eller så är det kanske soldäcket som lockar såhär års.

Övriga fartyg

När det gäller Cinderella är alla avgångar helt inställda till den 30 juni. Vad som händer efter det är ännu inte beslutat.

https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2020/04/Viking-Grace-och-Amorella.jpg?v=1587045017https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2020/04/Viking-Grace-och-Amorella-150x150.jpg?v=1587045017Heidi RovenNyheterÖstersjönViking AmorellaViking GraceViking Lineamorella,dagskryssa,dagskryssning,mariehamn,östersjön,viking grace,viking lineFrån och med imorgon lördag är det möjligt att börja dagskryssa igen med Viking Line. Det är fartyget Viking Grace som ånyo tar med passagerare ut till havs. Denna lite speciella dagskryssning  som innebär ett fartygsbyte, avgår från Stockholm och inkluderar ett fartygsbyte i Mariehamn. När man åker tillbaka till...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd