Norwegian Pearl, pressbild Norwegian Cruise Line.

Halloj, whats up? 🙂 Långledigt är inte riktigt min grej…(om jag inte får kryssa haha), här har flera dagar gått till hus- och hemfix trots att det kliar i fingrarna på mig att få börja skriva om den senaste tidens alla roliga kryssningsupplevelser. Men det kommer, var så säkra…! 🙂

Nu tänkte jag bara titta in för att berätta att imorgon går jag ombord på Norwegian Pearl för dagen och därför tänkte svara på frågor både om fartyget och rederiet Norwegian Cruise Line i allmänhet.

Blir det tillfälle kan jag köra en livesession men jag tror att det enklaste är att ni skickar mig era frågor som en kommentar under detta blogginlägg. Det kan vara vad som helst, stort som smått, men denna gång bara om rederiet i allmänhet eller fartyget Norwegian Pearl i synnerhet.

Drömrutt för Pearl i sommar

Norwegian Pearl tillhör flottans äldre fartyg. Det kom redan 2006 och kan ta cirka 2400 passagerare. Systerfartygen är Norwegian Jewel, Jade och Gem. Ombord finns 1087 i besättningen och antal däck är 12.

I sommar gör fartyget några fantastiskt fina kryssningar i Medelhavet. I rutterna jag kikat på ingår exempelvis drömdestinationer som Kotor i Montenegro, Santorini och Mykonos i den grekiska ö-världen samt Taormina på Sicilien. En sådan sommarkryssning hade då inte jag sagt nej till…! 😉

Annars har jag länge slagit ett slag för homecation och att man startar sin kryssning i ”hemmavatten”, smidigt som sjutton ju! Här uppe i Norden gör bland annat Norwegian Getaway kryssningar från Köpenhamn. För den som bor söderut kan det ju framförallt vara ett smidigt alternativ.

Free at Sea

Jag har också hört att det är många som inte förstår Norwegian Cruise Lines priser och har tidigare skrivit om detta samt deras erbjudande Free at Sea. Det innebär att man kan uppgradera sin kryssning och köpa till ett paket värt långt över vad man betalar för.

Vi har i alla fall alltid varit kanonnöjda med detta rederi och drömmer alltid om en ny kryssning med dem! 🙂

https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2019/06/ncl_Pearl_Aerial_at_Sea_2.jpeghttps://www.seafun.se/wp-content/uploads/2019/06/ncl_Pearl_Aerial_at_Sea_2-150x150.jpegHeidi RovenBloggNorwegian Cruise LineNorwegian Pearlfartygsbesök,fartygsvisning,ncl,norwegian cruise line,norwegian pearlHalloj, whats up? 🙂 Långledigt är inte riktigt min grej...(om jag inte får kryssa haha), här har flera dagar gått till hus- och hemfix trots att det kliar i fingrarna på mig att få börja skriva om den senaste tidens alla roliga kryssningsupplevelser. Men det kommer, var så säkra…!...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd