cunard klädsel

Något som jag vet att många har frågor om är klädseln ombord på en kryssning. Nu är det visserligen olika – inte bara för olika rederier – vilka klädkoder man rekommenderar sina gäster, utan självklart också från person till person. En viss variation finns förstås inom varje ”nivå”. I alla fall så tänkte jag att jag skulle bjuda på en liten klädkavalkad för att ni ska få se hur vi var klädda på kvällarna! Tyvärr syns inte detaljer på dessa bilder som smycken och glittriga stenar i klänningarna, men de fanns där också!

Hos Cunard förekommer två klädkoder:

formal; långklänning/aftonklänning/balklänning för damer samt samt smoking för herrar,

informal; cocktailklänning, annan fin klänning eller tvådelad festklädsel för damer samt kostym/kavaj med slips för herrar.

Har ni en favorit bland våra outfits? Låt oss gärna veta i en kommentar! 🙂

 

Heidi RovenBloggCunardKlädselPackningQueen Elizabethcunard,klädkod,Klädsel,klänning,kryssning,packning,smokingNågot som jag vet att många har frågor om är klädseln ombord på en kryssning. Nu är det visserligen olika – inte bara för olika rederier – vilka klädkoder man rekommenderar sina gäster, utan självklart också från person till person. En viss variation finns förstås inom varje ”nivå”. I...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd