Tre öar och tre länder på fyra dagar – det är vad som väntar oss denna vecka! Jag har velat göra en sådan här ö-luffning ända sedan Birka presenterade den och nu blir det äntligen av!

Vädret ser inte ut att bli det bästa men jag är ändå säker på att vi kommer få en fin resa, det blir vad man gör det till eller hur? 😉 Mina sjösjukepiller och seabands är packade också – för hur tokigt det än låter så är detta kryssningsskribenten som lätt blir sjösjuk – OCH det ska visst blåsa en del de kommande dagarna (hjälp)…

Följ vår resa

Vill ni följa vår resa på instagram (missa inte instastories heller) så är vårt konto @seafun.se – fråga gärna och kommentera så ska vi svara så gott vi kan. Vi kommer gå iland på Bornholm, Gotland och Rügen och sedan förstås också äta goda middagar ombord på nyrenoverade fartyget Birka.

Nu återstår snart bara att stänga datorerna för ett par dagar och ägna oss åt det vi gillar allra mest; att samla upplevelser till havs!

https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2016/11/BIRKA_IMAGEBILDER_20160826-5895_low.jpghttps://www.seafun.se/wp-content/uploads/2016/11/BIRKA_IMAGEBILDER_20160826-5895_low-150x150.jpgHeidi RovenBirka CruisesBirka StockholmBloggÖstersjönBirka,birka cruises,birka stockholm,bornholm,gorland,ö-luff,ö-luffning,rügen,visbyTre öar och tre länder på fyra dagar – det är vad som väntar oss denna vecka! Jag har velat göra en sådan här ö-luffning ända sedan Birka presenterade den och nu blir det äntligen av! Vädret ser inte ut att bli det bästa men jag är ändå säker på...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd