Till Heidis artikel om de hemliga paradisöarna. Egen bild på hela familjen på Half Moon Cay.
Hela familjen på Holland America Lines privata ö Half Moon Cay. En klar favorit!

Som ni säkert vet vid det här laget är jag flitig kryssningsskribent även i andra medier än på webben här på Seafun.se, bland annat skriver jag en hel del för Expressen och deras resetidning Allt Om Resor.

Nu har äntligen mitt resereportage om Karibiens ”hemliga” öar kommit ut där jag samlat olika tips på paradisöar som man bara kan nå via en kryssning. Öarna ägs eller hyrs av kryssningsrederierna och är bara öppna för just kryssningspassagerarna.

Det kan förstås tyckas artificiellt, och är det ofta också, men jag lovar att som frusen nordbo med ett liv i svart-vitt här hemma vintertid gör det gott för kropp och själ med värmen, färgerna och den där puderlika sanden mellan tårna! Och ja, det är precis lika underbart som det ser ut på bilderna! 🙂

Här kan du läsa hela min kryssningsartikel!

Heidi RovenBloggI mediaKaribienaor,bahamas,cococay,expressen,great stirrup cay,half moon cay,hemliga öar,kryssningsartikel,Labadee,media,paradisöar,princess caysSom ni säkert vet vid det här laget är jag flitig kryssningsskribent även i andra medier än på webben här på Seafun.se, bland annat skriver jag en hel del för Expressen och deras resetidning Allt Om Resor. Nu har äntligen mitt resereportage om Karibiens 'hemliga' öar kommit ut där jag...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd