Som ni nog vet var vi upp till jultomten i hans hem Santa Park i Rovaniemi förra julen. Vi åkte med Birka Cruises på deras SantaCruise. Vi hade det väldigt bra, och för vår familj som både är förtjust i kryssningar och familjeparker kunde det inte passat bättre!

Jag har som ni kanske också redan läst här på bloggen, skrivit ett ingående inlägg om våra upplevelser på SantaCruise. Nu kan vi också äntligen presentera en inspirationsfilm om resan! Se den här nedan:

Är det något ni tycker vi missat att berätta om och som ni undrar, bara fråga. Eller bara boka. 🙂 Birka kör en repeat av kryssningen i år igen, och vi kan varmt rekommendera det som en julmysig resa för en liten familj, en stor i många generationer – eller om man är ett par som vill ”fly” julstöket hemma (man måste inte åka till tomten utan det går att välja andra utflykter också).

Vad ni än beslutar er för; God jul på er så här lite i förtid 😉

https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2018/09/MG_4409_1.jpghttps://www.seafun.se/wp-content/uploads/2018/09/MG_4409_1-150x150.jpgHeidi RovenBirka CruisesBirka StockholmBloggFamiljekryssningÖstersjönbirka cruises,finland,julen,julkryssning,jultomten,kemi,lappland,rovaniemi,santa cruise,santa park,tomten,vintersmakSom ni nog vet var vi upp till jultomten i hans hem Santa Park i Rovaniemi förra julen. Vi åkte med Birka Cruises på deras SantaCruise. Vi hade det väldigt bra, och för vår familj som både är förtjust i kryssningar och familjeparker kunde det inte passat bättre! Jag har...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd