minhälsa-2015-04

Dags igen! Nu är en ny kryssningsartikel som jag har skrivit ute i butik! Den som är nyfiken ska titta efter nr 4/2015 av Expressens hälsomagasin, Min Hälsa (finns att köpa till och med 27 april). Där har jag en 5-sidig artikel om hur man kan kryssa sig i form, något jag testade på i början av året.

Kryssningen då jag satsade på detta tema gick med läckra nöjesfartyget Norwegian Epic i Karibien. Ombord är det späckat med aktiviteter och nöjen, också på hälsofronten. Jag testade gym, zumbaklasser, att jogga på däck och spa – och mycket mer. Min personliga tränare Luvuyo från Sydafrika var suverän, han fick mig att både anstränga mig mer och skratta gott :-).

Vill du också satsa på hälsa till havs kan artikeln fungera som bra inspiration. Du kan också klicka på kategorin ”Hälsa- och spakryssning” under Temakryssningar här i menyn.

Heidi RovenBloggHälsa- och spakryssningI mediaNorwegian Cruise LineNorwegian EpicSpaSportexpressen,hälsokryssa,hälsokryssning,komma i form,kryssa dig i form,min hälsa,norwegian cruise line,norwegian epic,personlig tränare,pt,spakryssning,träningskryssa,träningskryssning,träningsresaDags igen! Nu är en ny kryssningsartikel som jag har skrivit ute i butik! Den som är nyfiken ska titta efter nr 4/2015 av Expressens hälsomagasin, Min Hälsa (finns att köpa till och med 27 april). Där har jag en 5-sidig artikel om hur man kan kryssa sig i...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd