quantum-expressen-141108

Kära kryssningsintresserade läsare!

Det här borde jag förstås skrivit redan i morse men jag har haft fullt upp idag; om ni är nyfikna på att läsa om vad vi hade för oss ombord på Quantum of the Seas förra helgen och vill läsa en sammanhängande text om det, skynda ut och köp Expressen – i dagens tidning finns ett helt uppslag med text och bild av oss bakom SeaFun med allt du behöver veta om fartyget!

Förutom artikeln har jag skrivit flera listor, både om nyheterna ombord liksom den nya tekniken (varför Quantum är ett ”smartship”).

Glöm inte att ni alltid kan kommentera och ställa frågor direkt i mina inlägg. Kommentarsfältet ligger allra sist efter varje artikel, scrolla ner ordentligt så syns det.

Fortsatt trevlig kväll!

Heidi RovenBloggI mediaQuantum of the SeasRoyal Caribbean Internationalexpressen,fartygsnytt,heluppslag,kryssningsartikel,nytt fartyg,quantum of the seas,rccl,royal caribbeanKära kryssningsintresserade läsare! Det här borde jag förstås skrivit redan i morse men jag har haft fullt upp idag; om ni är nyfikna på att läsa om vad vi hade för oss ombord på Quantum of the Seas förra helgen och vill läsa en sammanhängande text om det, skynda ut...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd