20131130_091804_1

Ett av testerna vi gör på denna resa är Royal Caribbeans och Celebrity Cruises (som ju är företag under samma moderbolag) nya kryssningspaket; flyg med Norwegian, hotellövernattning på The Westin Diplomat Resort & Spa och en kryssningsvecka med ett av rederieras fartyg.

The Westin Diplomat Resort & Spa är ett stort och elegant Starwood-hotell på South Ocean Drive i området Hollywood i Florida. Hotellet har 998 rum och röstades nyligen fram som Best family Experience av ”Starwood Preferred Guests” och här finns såväl tenniscenter, en 18-håls golfbana, yacht club marina, barnklubb, gym och ett spa.

Hotellet ligger precis vid stranden och från vårt rum på 32:a våningen (!) har vi utsikt över vågorna och de passerande kryssningsfartygen. Såhär högt upp och särskilt eftersom vi har balkong och hotellet ligger direkt vid havet på stranden så känns det nästan som att vara ombord redan när man tittar ut :-).

_MG_0310_1

Hotellet har ett antal restauranger, barer och coffeeshops – även på stranden – och föredrar man pool före sand kan man välja mellan två olika varianter också med olika djup, vattenfall, stolar och cabanas. På stranden kan man hyra olika vattensportsaktiviteter som jetski och kajak, och barnklubben är för barn mellan 4-12 år.

Tyvärr hade vi ett litet missöde just; det kommer bara kokhett vatten ur alla kranar så att pröva det fina badkaret som har dubbeldörrar ut mot sovrumsdelen och fönstret med havsutsikt verkar det inte bli något med. Hotellet har dock varit hjälpsamma och både skickat en tekniker och gett oss access till ett annat rum där vi kan dduscha istället.

Jag skulle väldigt gärna vilja testa deras spa också; Heavenly spa by Westin. Det ser väldigt läckert ut på bilderna och behandlingar som Renewal Ritual med aromatisk skalp och axelmassage låter underbart just nu när man är lite stel efter flygningen…vi får se om jag hinner!

HDHeavenlySpabyWestinRelaxationRoom

Heidi RovenBloggKaribienNybörjartipsflorida,Fort Lauderdale,övernattningshotell,royal caribbean,spa,USA,westinEtt av testerna vi gör på denna resa är Royal Caribbeans och Celebrity Cruises (som ju är företag under samma moderbolag) nya kryssningspaket; flyg med Norwegian, hotellövernattning på The Westin Diplomat Resort & Spa och en kryssningsvecka med ett av rederieras fartyg. The Westin Diplomat Resort & Spa är ett...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd