Pressbild, Birka.

Idag skulle jag egentligen klivit ombord på Birka för en privat visning av däck 5 som nyligen renoverats. Bilder har redan börjat cirkulera i sociala medier och intresset bland Birkas trogna stammisar är stort!

Jag har märkt att när det gäller fartygen på Östersjön verkar det finnas olika ”läger”. Varje fartyg har sin fans och gillar man Cinderella (eller ”Cindy” som stammisarna säger) så åker man förmodligen inte Birka. Man väljer, och håller sig trogen.

En gång Birka, alltid Birka?

Tills man ändrar sig kanske jag ska säga… för lojaliteten tycks också ganska flyktig! Ändras minsta lilla detalj som ju var så perfekt förut (för någon men inte för någon annan) ja då är man inte sen att högljutt klaga och vända ryggen till. Då favoriserar man gärna snabbt ett annat rederi och dess dygnskryssare!

Framförallt gäller detta Cinderella och Birka tror jag, inte lika mycket Galaxy – men jag kan förstås ha fel. I vilket fall ska jag inte svika mitt löfte att återkomma idag med bilder på fartygets däck 5. Självklart har jag sett till att vaska fram sådana TROTS att jag inte varit ombord än och sett det med egna ögon. Sjukdom (inte min) har gjort att visningen ställdes in i sista stund, synd men nödvändigt.

Tumme upp eller ner?

Mina personliga åsikter får ni alltså vänta på, förmodligen bara till nästa vecka om allt går vägen. Till dess bjuder jag på följande innan jag tagit egna bilder. Bu eller bä, hiss eller diss, flipp eller flopp? Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker så här långt!

Backstage Bar.
Backstage Nightclub.
Lobbyn har fått en färgglad matta med prickar.
Butiken Details har också fräschats upp, både vad gäller varor och inredning.
https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2019/01/Backstage-nattklubb_1.jpghttps://www.seafun.se/wp-content/uploads/2019/01/Backstage-nattklubb_1-150x150.jpgHeidi RovenBirka CruisesBirka StockholmBloggÖstersjönBirka,birka cruises,däck 5,dygnskryssning,kryssa,kryssning,lojalitet,nöjeskryssning,östersjön,stammisIdag skulle jag egentligen klivit ombord på Birka för en privat visning av däck 5 som nyligen renoverats. Bilder har redan börjat cirkulera i sociala medier och intresset bland Birkas trogna stammisar är stort! Jag har märkt att när det gäller fartygen på Östersjön verkar det finnas olika ”läger”. Varje...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd