Två budbilar har stannat utanför vårt hus, ett bud är på väg in, en ny bloggtext håller på att växa fram på skärmen och samtidigt lyssnar jag på en inspelning av mig själv. I måndags blev jag nämligen intervjuad av Bernt Nilsson som driver sajten Karibien-idag.

Bernt hade hittat mig och mina sajter tack vare hans intresse för Karibien, ett område som står i fokus på hans sajt där han spelar in både radio och publicerar guider. Även om han i intervjun sa ”nu kan du även sätta radiopratare på ditt visit-kort” var detta inte någon debut för mig. 😉

Plus 50 min kan nu läggas till tidigare radiotid

Jag har pratat i radio flera gånger förut – både om spa i P1-programmet ”Nordegren & Epstein” och med Pär Fontander i programmet Magasin 4, i samband med att min bok ”Kryssa inte utan mig” kom ut (nu slutsåld för dig som blir köpsugen). Verkligen kul båda gångerna!

Då fick jag dock inte närmelsevis så mycket tid till förfogande eller möjlighet att bre ut texten som denna gång, sååå underbart att få prata klart och berätta. 🙂

Om du är nyfiken på inspelningen där jag i nära på en timme pratar om mitt jobb, företagande, spa och inte minst kryssningar, fartyg och öar i Karibien så kan du höra det här!

https://www.seafun.se/wp-content/uploads/2019/10/20191009_125716_1.jpghttps://www.seafun.se/wp-content/uploads/2019/10/20191009_125716_1-150x150.jpgHeidi RovenBloggI mediaKaribienintervju,karibien,karibien idag,radio,radiopratareTvå budbilar har stannat utanför vårt hus, ett bud är på väg in, en ny bloggtext håller på att växa fram på skärmen och samtidigt lyssnar jag på en inspelning av mig själv. I måndags blev jag nämligen intervjuad av Bernt Nilsson som driver sajten Karibien-idag. Bernt hade hittat mig...Kryssningar - nyheter, bra tips och råd