Artiklar om mat - Page 4

Birka Cruises

Birka Cruises ökar utbudet för matentusiaster

Under det senaste året har Birka Cruises satsat stort på kvalitetsråvaror från lokala producenter och säsongsanpassat menyerna. Nu utökas antalet matsamarbeten ytterligare, denna gång med utvalda gårdar och odlare på Gotland. − Merparten av våra gäster reser med oss för matupplevelsens skull. Därför ligger det i vårt största intresse att…
Läs mer »
Blogg

Norske Lars har skapat maten för Norwegian Getaway

Oftast, jag säger oftast (inte alltid), äter man väldigt bra under en kryssning. Våra omdömen brukar röra sig mellan godkänt nöjda till översvallande positiva. Men, vissa rederier är inte lika bra som andra och alltså är vissa betydligt bättre. Norwegian Cruise Line hör helt klart till de senare. Därför är…
Läs mer »
Mat och dryck

Tallink storsatsar på shopping & mat

Tallink Silja har volymmässigt världens största taxfreeförsäljning till havs. Med detta i fokus ska de två Helsingforsfartygen Silja Serenade och Silja Symphony nu byggas om, för att öka intäkterna och skapa en förhöjd shoppingupplevelse för passagerarna. Först ut är flaggskeppet Silja Serenade som under januari och februari 2014 kommer att…
Läs mer »
Crystal Cruises

Växande trend: flexibla måltider

Foto: NCL Fler och fler rederier anammar trenden med ökad valfrihet vid måltiderna för sina passagerare. Från att tidigare ha varit hänvisad till två fasta middagstider låter många rederier numera passagerarna själva välja tid när de vill äta på kvällen. Länge var Norwegian Cruise Line relativt ensamma om sitt freestyle-koncept…
Läs mer »